Folkeskole

Har du brug for bøger til undervisning, har vi en række, som du kan bestille. Skriv til bogholderi@dkfisk.dk. Husk at oplyse hvilke og hvor mange eksemplarer, samt adresse og EAN. nr.

Ferie i havneby

En fortælling i 15 afsnit om Victor, der er på besøg hos sin onkel i havneby. Der lægges i materialet op til 15-20 minutters “undervisningshygge”. Materialet kan dog sagtens anvendes i undervisning af længere varighed.

Materialet består af bogen ”Ferie i Havneby”, 30 kalendre med låger til at rive af – en til hver af de 15 oplæsningshistorier, kalenderen som plakat og lågemotiverne i stor størrelse til opklæbning på plakaten.

Anbefalet klassetrin: 3. klasse.
Pris pr. lærervejledning: 40 kr.
Pris pr. klassesæt (30 stk.): 150 kr.

Fisk i jobbet

I elevbogen ”Fisk i Jobbet” præsenteres forskellige typer erhverv og jobfunktioner af personer beskæftiget i fiskerisektoren. I lærervejledningen lægges op til at arbejde med storyline eller projektorienteret undervisning. Der er forslag til undervisningsforløb og aktiviteter for eleverne.

Klassesættet består af en lærervejledning, 30 elevbøger, plakater samt klistermærker til opklæbning på plakaterne.

Anbefalet klassetrin: 4.-6. klasse
Pris pr. bog: 40 kr.
Pris pr. klassesæt (30 stk.): 150 kr.
Lærervejledning, plakater og klistermærker medfølger kun, når bogen bestilles som klassesæt.

Planchesæt med fisk og skaldyr

Består af 3 forskellige plancher i både A1 (59,4 x 84,1 cm) og A3 (29,7 x 42 cm) format med farveillustrationer af 63 kendte fisk og skaldyr.

Anbefalet klassetrin: alle
Pris pr. sæt: 50 kr.

Undervisning om fisk og skaldyr

Et værktøj og idekatalog til alle former for undervisning, hvor fisk og skaldyr indgår. Forslag til metoder, undervisningsforløb og faglige moduler. Kopiark, udførlig oversigt over litteratur, video, pjecer, undervisningsmateriale og internetadresser.

Materialet er på 48 sider.

Anbefalet klassetrin: 7.-10. klasse
Pris pr. stk: 35 kr.

Friske fyre og seje sild

”Friske fyre og seje sild” er et cd-rombaseret undervisningsmateriale til brug i uddannelses- og erhvervsvalg eller i forbindelse med temadage. 

På cd-rommen sendes eleverne i praktik i en havneby, hvor de prøver nogle af de forskellige arbejdsfunktioner, der er i en havneby for såvel folk med kortere som længere uddannelser. 

Klassesættet består af en lærervejledning og en plakat, samt 10 cd-rommer og musemåtter.

Anbefalet klassetrin: 7.-10. klasse
Pris pr. klassesæt: 150 kr.